28 септ 2017

Миг в щайга


Ако се чудите какво да правите със спомените от лятото, можете да ги съберете в щайга. Красивите моменти поставете на видно място в дневната, а не толкова хубавите приберете в килера. Онези, специалните мигове, съхранете близо до себе си, на работното място или до леглото. Така ще запазите енергията им и тя ще продължи да ви вдъхновява за бъдещи приятни изживявания.

Приложението на палети в интериора за изработка на мебели и декорации е често срещано и сякаш изчерпа своето време. Подобна визия създават щайгите, вмъкнати като акцент в обзавеждането. Те могат да се превърнат в рафтове за книги, поставки за списания, ниски масички, нощни шкафчета или в различни обеми за съхранение на вещи. Идеята е сходна, но може би по-кокетна.

Щайгите могат да ни послужат при декорирането на пространства във винтидж, рустик или индустриален стил, при визия Шаби Шик, защо не и при еклектиката. Повърхностите им могат да бъдат обработени с лак, байц или боя в зависимост от търсения ефект. С малко въображение и най-обикновеният предмет може да се преобрази в красив, удобен и практичен акцент. Съгласни ли сте?

 

С любов към детайла!

Soff Design Studio ( web и fb )