28 юни 2017

Музиката в интериора


Лятото било време за любов. Останалите сезони не са ли?! Истината е, че независимо от час, ден или месец, всички имаме нужда от положителен емоционален заряд. Целогодишно. И всеки черпи този свой заряд от любов, работа, хоби, изкуство, пътуване – от онова, което притежава способността да украси времето му.

Практикувам няколко изкуства – наред с архитектурата и дизайна, рисувам и пиша. Създавала съм предмети от метал, работила съм с глина и други материали. Музиката е изкуството, което никога не съм „правила“. Може би тъкмо затова тя е много специална за мен и в нея намирам голяма част от необходимото ми емоционално зареждане (или разреждане) ежедневно.

Днес моята статия не е строго професионално насочена с примерите, идеите и препоръките, типични за текстовете, които пиша за тази рубрика. Просто ви показвам интериори за хора, които обичат и създават музика и живеят с нея. Пространства, в които присъстват инструменти или символи. Със своята своеобразна сила, те създават настроение, неповторимо по своя характер.

Харесвам думите на Крис Дегармо от Queensrÿche, че хората запомнят моменти от живота си чрез музиката и че една песен е способна да върне човек към изживени моменти. Специални моменти.

Да си пожелаем едно красиво лято, което да запомним чрез любими песни!

 

С любов към детайла!

Soff Design Studio ( web и fb )